enbg
ROMANA
Sigilii de securitate profesionale

Compania SC ALDO SECURITY SRL www.aldosecurity.ro/ro/sigilii are ca obiect de activitate producerea si comercializarea sigiliilor de securitate si a incuietorilor speciale.
Produsele oferite de firma noastra sunt realizate in Romania sau importate de la cei mai mari furnizori de sigilii de securitate.
Toate sigiliile sunt cu regim special si nu exista posibilitatea aparitiei dublurilor deoarece seriile sunt tinute in baze de date securizate. Sigiliile de securitate sunt numerotate cu serie (standard, stoc) si pot fi personalizate (culori, marcare, logo, cod de bare, QR code, etc). Domenile de aplicabilitate sunt: transport (auto, feroviar, aerian, maritim), industrie, agricultura, aviatie, sanatate, CIT, controlul calitatii, aparate de masura si control, contoare etc.
Sigiliile sunt realizate, constructiv cat si datorita materialelor utilizate, astfel incat sa nu permita violarea fara a lasa urme vizibile . Indiferent de necesitatile clientilor noi putem oferi o solutie, iar daca nu exista o vom dezvolta impreuna cu partenerii nostri. Indiferent de aplicatia de sigilare de securitate dorita, ALDO SECURITY® va garanteaza cea mai importanta cerinta: SECURITATEA la un pret competitiv.
Sigiliile de securitate oferite de ALDO SECURITY ofera o inviolabilitate excelenta de pana la 100%, avand diverse sisteme complexe de blocare.
Produsele noastre pentru sigilarea de securitate pot fi gravate cu text (pana la 20 de caractere), logo, cod de bare. De asemenea ele pot fi inseriate cu maximum 7 cifre.
Pentru personalizarea produselor dumneavoastra ALDO SECURITY va pune la dispozitie o gama variata de solutii:
- Culori diverse (in functie de clasa si modelul de sigiliu)
- Marcare: Laser sau termoprintare
- Pentru realizarea poansoanelor necesare pentru termoprintare se utilizeaza o masina de gravura cu control computerizat ce permite realizarea de logo-uri, caractere speciale, cod de bare etc.
Marcarea laser permite inscriptionarea de text, logo, cod de bare, caractere speciale etc.
Acest tip de imprimare este definitiv si nu poate fi indepartat decat prin distrugerea materialului.