enbg
ROMANA
Sigilii si solutii profesionale de sigilare

Compania SC ALDO SECURITY SRL are ca obiect de activitate producerea si comercializarea sigiliilor de securitate si a incuietorilor speciale.
Produsele oferite de firma noastra sunt realizate in Romania sau importate (distribuitor unic ITW Envopak UK pe Romania, Ungaria, Bulgaria, distribuitor Britton Decoflex). Toate sigiliile sunt cu regim special si nu exista posibilitatea aparitiei dublurilor deoarece seriile sunt tinute in baze de date atat in Romania cat si UK. Sigiliile sunt inseriate (standard, stoc) pot fi personalizate (culori, marcare, logo, cod de bare,etc). Domenile de aplicabilitate sunt: transport (auto,feroviar, aerian, maritim), industrie, sanatate, banci,controlul calitatii, aparate de masura si control etc.
Sigiliile sunt realizate, atat ca si constructie cat si datorita materialelor utilizate, astfel incat sa nu permita violarea fara urme vizibile . Indiferent de necesitatile clientilor noi putem oferi o solutie, iar daca nu exista o vom dezvolta impreuna cu partenerii nostri ITW Envopak. Indiferent de aplicatia dorita, Aldo Security?® va garanteaza cea mai importanta cerinta: SECURITATEA.
Sigiliile de securitate oferite de Aldo Security ofera o inviolabilitate excelenta de pana la 100%, avand diverse sisteme de blocare.
Produsele noastre pot fi gravate cu text (pana la 20 de caractere), logo, cod de bare. De asemenea ele pot fi inseriate cu maximum 7 cifre.
Pentru personalizarea produselor dumneavoastra Aldo Security va pune la dispozitie o gama variata de solutii:
- Culori diverse (in functie de clasa si modelul de sigiliu)
- Marcare: Laser sau termoprintare
- Pentru realizarea pansoanelor necesare pentru termoprintare se utilizeaza o masina de gravura cu control computerizat ce permite realizarea de logo-uri, caractere speciale, cod de bare, etc.
Marcarea laser permite inscriptionarea de text, logo, cod de bare, caractere speciale, etc.
Acest tip de imprimare este definitiv si nu poate fi indepartat decat prin distrugerea materialului.