enbg
ROMANA
Aldo Security - sigilii de inalta securitate personalizate


Compania SC ALDO SECURITY SRL are ca obiect de activitate producerea si comercializarea sigiliilor de securitate pentru orice aplicatie de evidentiere a accesului sau intruziunii la obiectele protejate.
Sigiliile sunt marcate cu serie standard si pot fi personalizate prin culoare sigiliu, imprimare logo, cod de bare etc. Aceste sigilii sunt unic identificabile.
Domenile de folosinta: transport (auto, feroviar, aerian, maritim), sigilii metalice industrie, sanatate, agricultura, aviatie, banci, controlul calitatii, sigilii contoare, sigilii aparate de masura si control etc. Sigilii vamale, sigilii reutilizabile, sigilii unica folosinta, sigilii ajustabile, plicuri si mape securizate, pungi securizate, etichete securizate, sigilii plastic, sigilii bolt, sigilii cu cablu, sigilii camion sunt cateva din produsele oferite de societatea SC ALDO SECURITY SRL.
Orice sigiliu de securitate este realizat, constructiv cat si a materialelor utilizate (plastic, metal), astfel incat sa nu permita violarea obiectelor sigilate de securitate fara a lasa urme vizibile.
Indiferent de necesitatile clientilor noi putem oferi o solutie de sigilare de securitate. Aldo Security® va garanteaza cea mai importanta cerinta a sigiliilor: SECURITATEA maxima la un pret competitiv.
Sigiliile de securitate oferite de ALDO SECURITY ofera o inviolabilitate excelenta de pana la 100%, avand diverse sisteme complexe de blocare.
Produsele noastre pot fi imprimate cu text, logo, cod de bare precum si numar serie unic. Personalizarea sigiliilor de securitate se face cu tehnologie laser sau transfer termic.
Pagina web pentru sigilii de securitate a companiei ALDO SECURITY o gasiti aici www.aldosecurity.ro/ro/sigilii
Am lansat site-ul international de prezentare a sigiliilor Seals Expert www.sealsexpert.com in limba engleza, www.sealsexpert.com/it/ in limba italiana, www.sealsexpert.com/de/ in limba germana, www.sealsexpert.com/el/ in limba greaca, www.sealsexpert.com/hu/ in limba ungara, www.sealsexpert.com/bg/ in limba bulgara si www.sealsexpert.com/hr/ in limba croata.