Despre Noi

Fondată în 1997, ALDO SECURITY reprezintă o echipă de experți în securitate, pionieri în asigurarea securității transportului la nivel global. De la plicuri mici, dar extrem de importante, până la încărcături grele în containere maritime, am stabilit standardele pentru soluții sigure de sigilare.

De ce noi?

Ce ne evidențiază?​

1

Gamă variată de produse

Oferim o gamă personalizată de soluții pentru a se ridica la nivelul necesităților unice de securitate ale dumneavoastră.

2

Echipa de experți

Echipa noastră de experți este personal implicată în crearea de soluții care se potrivesc cu cerințele dvs. unice de securitate.

3

Livrare promptă

Soluțiile noastre prompte de livrare sunt concepute cu confortul dvs. în minte, asigurându-ne că nevoile dvs. de securitate sunt îndeplinite rapid și eficient.

Impact global

Atuurile ALDO

La Aldo Security, capacitatea noastră globală ne permite să vă servim nevoile de securitate oriunde vă aflați în lume. Siguranța dvs. nu are limite cu noi.

Procesul nostru

La Aldo Security, echipa noastră se concentrează pe eficientizare experienței clienților. Aveți încredere în noi pentru o abordare cuprinzătoare și eficientă în îndeplinirea cerințelor dumneavoastră de sigiliu de securitate. 

1

Înțelegerea nevoilor tale

Această etapă fundamentală ne permite să ajustăm cu precizie soluțiile noastre pentru a îndeplini așteptările tale și pentru a obține rezultate superioare.

2

Potrivirea cu soluții de top

Echipa noastră de experți se asigură că fiecare sigiliu se potrivește perfect nevoilor tale unice, garantându-ți securitatea optimă și satisfacția.

3

Livrare

Cu procese eficiente puse la punct, ne asigurăm că livrarea sigiliilor de securitate alese se desfășoară fără probleme și prompt, garantând liniștea de la începutul până la sfârșitul procesului.

Cel mai mare Atu

Echipa Și Comunitatea Noastră​

Echipa ALDO SECURITY se extinde și se perfecționează constant. Fiecare departament funcționează pe baza experienței, cu abilități de vârf și indicatori de performanță excepționali.

Echipa noastră de la ALDO este formată din persoane tinere, inspirate, dedicate și avizate din punct de vedere tehnologic, care au crescut alături de fondator și sub îndrumarea continuă a acestuia. Aceștia s-au dezvoltat și au prosperat în concordanță cu complexitățile afacerii noastre, pe care acum o înțeleg și o adaptează în funcție de piața în continuă schimbare a sigilărilor de securitate.