Secure transport bag for ATM

Scurtă descriere:

Transportați cu ușurință casetele ATM cu ajutorul valizei noastre robuste și rezistente la foc pentru transportul ATM pe roți. Confecționată din țesătură de bumbac de înaltă densitate cu proprietăți ignifuge, această valiză se mândrește cu o structură robustă cu un fund OSB de 8 mm sau cu un fund durabil placat cu aluminiu. Echipată cu patru roți care se rotesc ușor și cu ochiuri metalice de 10 mm pentru etanșare, aceasta asigură un transport sigur și convenabil. Această valiză de 100×75 cm are, de asemenea, mânere pentru o transportare ușoară și căptușeală din spumă sau folie PP de 3-5 mm pentru o protecție suplimentară. Dimensiuni personalizate și opțiuni de branding disponibile la cerere. Alegeți dintre maro, albastru marin sau negru.

Description

Atunci când vine vorba de transportarea casetelor ATM în siguranță și în mod eficient, servieta noastră de transport ATM cu roți este alegerea ideală. Confecționată din țesătură de bumbac de înaltă calitate, rezistentă la foc, această valiză oferă o protecție superioară pentru încărcătura dvs. valoroasă. Cu o densitate a materialului cuprinsă între 400 și 470 g/m2, puteți avea încredere în durabilitatea sa.

Partea inferioară a valizei este întărită cu OSB (Oriented Strand Board) de 8 mm sau aluminiu robust, asigurându-vă că casetele dvs. rămân bine protejate în timpul transportului. Dotată cu patru roți pivotante cu rulmenți de încredere, această valiză poate aluneca cu ușurință pe diferite terenuri, făcând transportul fără probleme.

Securitatea este primordială, iar servieta noastră nu dezamăgește. Dispune de două rânduri de ochiuri metalice de 10 mm care permit o etanșare eficientă pentru a preveni orice acces neautorizat. În plus, mânerele convenabile facilitează transportul și încărcarea/descărcarea casetelor.

Interiorul carcasei este proiectat cu grijă pentru o protecție suplimentară. Acesta include o căptușeală din spumă sau folie PP (polipropilenă) de 3-5 mm grosime care protejează casetele pe toate părțile, asigurând că acestea ajung în stare impecabilă.

Înțelegem că fiecare afacere are nevoi unice. De aceea, oferim opțiuni de personalizare pentru dimensiuni și branding. Indiferent dacă aveți nevoie de o dimensiune diferită sau dacă doriți ca logo-ul și textul dvs. să fie imprimate cu ajutorul tehnologiei videoflex sau laser, vă putem satisface solicitările.

Alegeți dintr-o gamă de culori elegante, inclusiv maro, albastru marin și negru, pentru a se potrivi cu brandingul sau preferințele dvs. Servieta noastră de transport ATM este livrată individual, gata să servească nevoilor dvs. de transport. Aveți încredere în calitatea și durabilitatea acestei huse pentru a vă proteja casetele ATM în timpul transportului, asigurându-vă că acestea ajung la destinație în condiții de siguranță și securitate.